Vi kommer att erbjuda matservering fr.o.m. middag onsdagen den 10 juli, och sedan lunch och middag fram ti.o.m. lunch söndagen den 14 juli.
Maten kommer att serveras i anslutning till tävlingsarenan i Sporthallen.
Kostnad:
Lunch: 95 kr
Middag: 100 kr
Buffé Meny:
Onsdag 10 juli, Middag:
Kycklingfilé med ris/potatis. Bearnaisesås/skysås. Varma grönsaker.
Torsdag 11 juli, Lunch:
Korv Stroganoff med ris.
Torsdag 11 juli, Middag:
Färsbiffar, ris/potatis, pepparsås.
Fredag 12 juli, Lunch:
Kebabgryta med ris/potatis.
Fredag 12 juli, Middag:
Helstekt fläskfilé, stekt potatis, bearnaisesås/rödvinssås
Lördag 13 juli, Lunch:
Köttbullar, potatis, gräddsås, lingon.
Lördag 13 juli, Middag:
Schnitzel, stekt potatis, skysås, ärtor.
Söndag 14 juli, Lunch:
Pasta Carbonara
Vid alla måltider ingår:
Sallad, bröd (hårt/mjukt), smör, dryck (vatten/lingondricka), kaffe.
Måltider bokas i förväg på mail annica.forslund@nkk.se
Vid bokning av mat vänligen uppge ev. specialmat.
För att underlätta utdelning av specialmat ska den specialbeställningen vara namnad.
Sista dag att ändra/beställa mat är fredagen den 5 juli, 12:00.