Sidan håller på att ladda, vänligen vänta...
Anmälan Logga in
Personnummer i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNC eller ÅÅÅÅMMDD-NNNC.
Logga in som

Glömt lösenordet?

Anmälan
  • Logga in
    • Personnummer i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNC eller ÅÅÅÅMMDD-NNNC.
      Logga in som

      Glömt lösenordet?
Sumsim 2019-logotype
  • SUM SIM Ute 2019
  • Nyheter
    • Aktuella nyheter
  • Tävlingsinformation SUM SIM Ute 2019
    • Anmälan & Avgifter
    • Grenordning
    • Inbjudan SSF
    • Kvaltider
    • Live Timing
    • Mästerskapssidan
    • PM
    • Startlista & Seedning
    • Strykningar
    • Tävlingsledning
    • Tävlings- och insimningstider
    • Resultatlistor
  • Logi
  • Mat
  • Funktionärer & Medhjälpare SUM SIM Riks 10-14 juli 2019
  • Logga in
  • Kontakta oss
  • Seriebiljetter
  • Fotogalleri
  1. Tävlingsinformation SUM SIM Ute 2019
  2. Strykningar

Aktuellt

Preloader

Strykningar

Strykningar:           

Strykningar görs i tränarappen eller på avsedd blankett på plats i Sum-Sim-byrån.

Gällande regler för strykning:

  • Avanmälan till onsdagens tävlingar skall ske senast 15.00 den 10/7.
  • Därefter ska avanmälan till nästa dags tävlingar ske senast 30 min efter dagens sista tävlingspass. Dock kan avanmälan till lagkapp göras senast 30 min efter försökspassets slut samma dag.
  • Avanmälan från försök till final skall ske senast 30 min efter resp. grens slut i försökstävlingen, se § 305 punkt 7.

Uteblir simmare eller lag från start utan avanmälan eller vid försent inlämnad avanmälan uttas en avgift på 300 kr/ start (se § 305 och 305.7 i SSF:s Stadgar och tävlingsbestämmelser på SSF:s hemsida. Regler). Detta gäller numera även vid akut sjukdom.



Viktiga länkar

  • Anmälan
  • Kontakta oss
  • Medlems -och användarvillkor
  • Bokningsvillkor
  • Dataskyddsförordningen (GDPR)
  • Mer information om cookies
KanslietOnline™
  Jag accepterar

På vår webbplats använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Mer information om cookies.